Pannenkoekconcert: Agent en Boef (3+)

Toren van Geluid
zo 28 okt ’18
10:00 uur
  • zo 28 okt ’18
    10:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

Een stoute en slimme muziektheatervoorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt.

Slapstick, strakke timingen, cartooneske beelden en meeslepende muziek typeren deze voorstelling.

Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit. Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen? En zullen ze vrienden blijven? De bijzondere vriendschap tussen de twee zorgt voor ontroering. Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of met Agent nakletsen. En wie durft er met Boef op de foto?
Gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer, bekroond met de Zilveren Griffel.

Spel: Norman van Huut en Laura Burgmans
Muziek: Mariska Simon
Regie: Melise de Winter

Pannenkoekconcerten
Maandelijks komen bijna 200 kinderen van 2-7 jaar met hun ouders op zondag in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.
Pannenkoeken vanaf 10:00 uur en aanvang optreden vanaf 11:00 uur. Entree: € 2,50.

Wil jij op de hoogte blijven van de Pannenkoekconcerten en de startdatum van de verkoop? Meld je dan hier aan voor de Kids-nieuwsbrief.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie