Pannenkoekconcert: Geitje (2+)

Katiuscia Principato
zo 11 nov ’18
10:00 uur
  • zo 11 nov ’18
    10:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Een avontuurlijke, muzikale dierenvoorstelling waarin niets te gek is en alles kan.

Als Mik hoort dat er een nieuw geitje geboren is, springt hij op zijn step om te gaan kijken. Alle dieren van de kinderboerderij zijn zo trots dat ze allemaal op hun eigen manier het goede nieuws willen vertellen: de koe loeit het uit, de geit mekkert van blijdschap en het paard steigert van geluk. Maar waar is nou dat lieve, kleine geitje?
Naar "We hebben er een geitje bij" (prentenboek van het jaar was 2015). Zing en dans je mee?

Pannenkoekconcerten
Maandelijks komen bijna 200 kinderen van 2-7 jaar met hun ouders op zondag in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.
Pannenkoeken vanaf 10:00 uur en aanvang optreden vanaf 11:00 uur. Entree: € 2,50.

Wil jij op de hoogte blijven van de Pannenkoekconcerten en de startdatum van de verkoop? Meld je dan hier aan voor de Kids-nieuwsbrief.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie