zo 7 okt ’18 14:30 uur

Cellokrijgers (6+) Try-out

Cello8tet

choreografen, Josephine van Rheenen, Jochem Stavenuiter en Pim Veulings
eindregie, Jochem Stavenuiter
musici, Cello Octet Amsterdam
dramaturgie, Erin Coppens
scenografie, Sanne Oostervink
lichtontwerp, Tim van ‘t Hof
artistieke leiding, Caecilia Thunnissen en Sanne Bijker

zo 7 okt ’18
14:30 uur
  • zo 7 okt ’18
    14:30 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Hoe klinkt moed? Ken je de acht Cellokrijgers? Ze zijn soepel, sterk en vingervlug. Gewapend met cello en strijkstok trekken zij ten strijde en veroveren zij ieders hart.

Een drieluik over stoer doen, winnen en verliezen, kwetsbaar zijn en de kracht van muziek. Een choreografisch concert met fysieke en hartstochtelijke muziek van Béla Bartók, Giovanni Sollima en Philip Glass, gespeeld door de vrolijke bende Cello Octet Amsterdam. Deze voorstelling is onderdeel van de hello cello dag, blijf vooral hangen en ontdek wat er nog meer te doen is deze zondag!

CELLO OCTET AMSTERDAM maakte bij Oorkaan eerder de productie Cellostorm, die wereldwijd gespeeld heeft en genomineerd is voor een YEAH- én een YAM-award, Europese prijzen voor de beste muziekvoorstelling voor een jong publiek. De acht topcellisten staan voor nieuwe muziek en bijzondere samenwerkingen, met componisten als Arvo Pärt en Philip Glass, en kunstenaars uit verschillende disciplines.

OORKAAN maakt met topmusici concerten voor een jong publiek. Wij willen zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doen we in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

Deze voorstelling is gratis, maar stoelen reserveren is wel noodzakelijk

Bekijk hier het volledige programma van de Hello Cello dag.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie