Popronde Eindhoven

Eva van Pelt
vr 28 sep ’18
22:00 uur
  • vr 28 sep ’18
    22:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

De Popronde is een gratis toegankelijk rondreizend festival dat een podium biedt aan veelbelovend muzikaal talent uit Nederland. Veel van de acts zijn nog onbekend, maar groeien later door naar de landelijke top. Zo tourden o.a. Kensington, Blaudzun, De Staat, Mister & Mississippi, Chef’ Special en Go Back To The Zoo mee met de Popronde voor hun grote doorbraak. In Meneer Frits staat dit jaar Eva van Pelt.

Nederlandstalig donker, eigenwijs en fris.

Eva van Pelt (1992) schrijft, zingt en treedt op. Met haar Nederlandstalige nummers maakt Eva sterke, persoonlijke voorstellingen in het spannende grijze gebied tussen popmuziek en theater. In 2016 studeerde zij af als zangeres aan de Fontys Rockacademie in Tilburg. Ze maakte drie voorstellingen voor Theaterfestival Boulevard (STROOM, NEST en ZUCHT) en bracht in 2016 haar debuutalbum ZWART uit. Momenteel speelt Eva HIER, concerten voor één persoon met als doel om dichterbij haar publiek te komen. Een unieke en intieme concertvorm waarmee ze onder andere al op Zomerparkfeest Venlo en Horizontoer stond.


Website Popronde

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie