Pannenkoekconcert: Het Kleine Theater speelt Roodkapje ( 3+)

Het kleine theater
wo 10 okt ’18
14:15 uur
  • wo 10 okt ’18
    14:15 uur
    Stadsfoyer
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken..

Dit Pannenkoekconcert vindt plaats in het kader van de Kinderboekenweek in samenwerking met kinderboekenwinkel De Boekenberg. Het thema van de Kinderbekenweek 2018 is 'vriendschap'. In deze sprookjesvoorstelling komt vriendschap op een onverwachte manier voor.
 

Pannenkoekconcerten
Maandelijks komen bijna 200 kinderen van 2-7 jaar met hun ouders op zondag in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.


Wil jij op de hoogte blijven van de Pannenkoekconcerten en de startdatum van de verkoop? Meld je dan hier aan voor de Kids-nieuwsbrief.

Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie