do 4 apr ’19 20:15 uur
An Evening with

Tedeschi Trucks Band

do 4 apr ’19
20:15 uur
  • do 4 apr ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het beroemde muzikantenechtpaar Susan Tedeschi en Derek Trucks komt met hun twaalfkoppige blues-, rock- en soulmachine Tedeschi Trucks Band voor het eerst naar Eindhoven.

Live vorig jaar bevestigde hun reputatie als live band bij uitstek op het hoogste niveau. Niet gek, aangezien gitarist Derek Trucks vijftien jaar lang gitarist was bij de legendarische Allman Brothers Band, hij tourde met Eric Clapton én op nummer 16 staat in de lijst van 100 beste gitaristen allertijden volgens Rolling Stone magazine. Zijn meesterlijke spel vormt een gouden combinatie met de heldere en krachtige stem van Susan Tedeschi. Ook de uitgebreide band met naast superstrakke ritmesectie, achtergrondzang, toetsen én uitgebreide blazerssectie, speelt een glansrol.

Voor hun eerste album ‘Revelator’ (2011) sleepte Tedeschi Trucks Band meteen een Grammy Award in de wacht en ook hun nieuwste release Live From The Fox Oakland werd afgelopen jaar genomineerd. Live neemt de band de ruimte voor uitgebreide jams en brengt naast eigen nummers ook een eerbetoon aan klassieke blues-, rock- en soul-artiesten als Sly & the Family Stone, Miles Davis, George Jones, Joe Cocker en Nina Simone.

N.B. Er is deze avond geen voorprogramma. Tedeschi Trucks Band speelt twee sets met pauze.

Let op: dit concert heeft zowel zit- als staplaatsen. We raden u dan ook aan om op tijd aanwezig te zijn als u een zitplaats wilt.

Let op: dit concert heeft zowel zit- als staplaatsen.

A deeply skilled groove machine

L.A. Times
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie