Mastreechter Staar

Kerstconcert
za 22 dec ’18
20:15 uur
  • za 22 dec ’18
    20:15 uur - 22:30 uur
    Grote zaal
    Geweest

Kippenvelmomenten met traditionele kerstliederen, ontroerende kerstballads en majesueuze werken voor solist en koor. De Mastreechter Staar nodigt u uit voor haar KERSTCONCERT 2018. In dit concert gaan we terug naar de kern: het kerstgevoel beleven met pure kerstmuziek!

 

 

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar viert dit jaar haar 135e lustrum. Opgericht in 1883, laat ‘de Staar’ anno 2018 horen nog steeds jong en actueel te zijn! Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat u verrassen door, en meeslepen met traditionele kerstliederen, ontroerende kerstballads, majestueuze werken voor solist en koor, en dat van Händel tot hedendaags, van robuust tot lieflijk, en van Afrika tot Rusland. Dit alles uitgevoerd door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op is: de Mastreechter Staar!

Op het programma staan populaire kerstliederen en bekende werken als Ave Verum, Ave Maria, Cantique de Noël, Wij komen te samen, Il est né le divin enfant en vele andere geliefde kerstliederen.

 

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie