za 3 nov ’18 23:00 uur
locatie: De Sociale Dienst

HET WILD x So What's Next?

Dorian Concept (live) + Jameszoo (dj-set) + AFRIKABOOMNADA + Traumatize

Leeftijd: 18+

za 3 nov ’18
23:00 uur
  • za 3 nov ’18
    23:00 uur
    De Sociale Dienst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Na het hoofdprogramma in Muziekgebouw Eindhoven, gaat het feest door in club De Sociale Dienst. HET WILD x So What’s Next? is een nieuwe samenwerking en nachtprogramma met op de planken Dorian Concept (live-set) en Jameszoo (dj-set), beide uit de stal van Brainfeeder.

De Oostenrijkse keyboardtovenaar Oliver Thomas Johnson, beter bekend als Dorian Concept, brengt een experimentele sound met lagen van rollende melodieën, bombastische jazzmotieven en coole, laidback hiphop. Geen wonder dat Flying Lotus zijn grootste fan is en hem op zijn label Brainfeeder tekende. Speciaal voor deze editie van HET WILD x So What’s Next? in de Sociale Dienst speelt hij een van zijn unieke livesets, waarbij hij met zijn geflipte beats en onvoorspelbare tunes ergens in het vagevuur tussen dansbaar en excentriek zweeft.

Keizer van de freakbeats komt Eindhoven weer eens op zijn kop zetten! Jameszoo, oftewel Mitchel van Dinther uit Den Bosch, is een muzikale alleseter en is door de jaren heen uitgegroeid tot het paradepaardje van Brainfeeder in Nederland. Dat liet hij al eerder zien op ongeveer alle toonaangevende festivals in binnen- en buitenland. Zo gingen in Nederland Lowlands, Down The Rabbit Hole, Best Kept Secret, We Are Electric, Dekmantel en STRP al voor de bijl. Welcome back Jameszoo!

Daarnaast draaien HET WILD resident dj's AFRIKABOOMNADA en Traumatize.

Locatie: De Sociale Dienst, Deken van Somerenstraat 4-6. Deur gaat om 02:00 dicht.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie