Collabro

Beroemde winnaar Britain's Got Talent
vr 31 mei ’19
20:15 uur

Collabro is de meest succesvolle musicalgroep ter wereld. Als jonge mannen ontmoetten ze elkaar in 2014 tijdens hun eerste repetitie boven een Londense pub. Een maand later al deden ze auditie voor Britain's Got Talent met hun inmiddels wereldberoemde uitvoering van ‘Stars’ uit Les Miserables. Dat ze vervolgens met een grote meerderheid wonnen, zegt iets over de enorme chemie tussen de heren.

Verwacht een spetterende show met bekende liedjes uit Grease, Les Miserables, West Side Story, Evita, Billy Elliot en meer!

Ze kregen een contract bij het zelfde label als One Direction, Il Divo en Susan Boyle. En toen ging het rap. Het debuutalbum ‘Stars’ werd uitgebracht, gevolgd door ‘Act Two’ dat op nummer 2 van de hitlijsten belandde. Veel optredens volgden en natuurlijk internationaal succes. Zo wonnen ze samen met Sam Smith en Meghan Trainor de Gold Disc Award voor internationale topartiest en tourden ze twee keer door Amerika.

Bekijk hier het Facebook event

Meet and Greet
Ontmoet de jongens van Collabro tijdens de unieke Meet and Greet voorafgaand aan het concert. Koop hier tickets voor de exclusieve Meet and Greet.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie