HAEVN

City Lights Tour 2019
za 13 apr ’19
20:15 uur

HAEVN verkocht afgelopen oktober Carré tweemaal stijf uit. Aanleiding was de release van debuutalbum ‘Eyes Closed’. Het overkwam het Nederlandse duo eerder in Paradiso, toen nog zonder plaat op zak. De dromerige songs afgewisseld met uptempo electropop raken nou eenmaal een groot publiek. Met ‘Eyes Closed’ zal heel het land in vervoering worden gebracht.

De combinatie van filmische melodieën en warme vocalen leiden tot prachtige nummers. Zo merkten ook twee grote autofabrikanten op die ze gebruikten in hun reclamespotjes. De onverwachte start van HAEVN is een aaneenschakeling van successen. Het ging zo hard dat de mannen elkaar nog steeds elke dag even knijpen: “Is dit wel realiteit?”

Ondanks de indrukwekkende optelsom, werd de release van hun debuutalbum bewust vooruitgeschoven. In plaats van het creatieve proces te versnellen en commerciële verwachtingen in te lossen, liet het duo zich leiden door intuïtie en hield de touwtjes in eigen hand. ‘Eyes Closed’ is het prachtige resultaat.

Bekijk het Facebook event

Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Singer-songwriter Matt Perriment verzorgt de support deze avond. Perriment, vaak begeleid wordt door piano, viool en cello, maakt fijne indiefolk wat doet denken aan Bear’s Den en Dermot Kennedy.

Onze missie is om binnen de popmuziek weer echte verhalen te vertellen.
Jorrit Kleijnen, componist/producer HAEVN
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie