Meezing Matthäus Passion

zo 14 apr ’19
18:30 uur
  • zo 14 apr ’19
    18:30 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Zing mee!
Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Eindhoven en de Eindhovense Koren Federatie ook dit seizoen weer een meezingconcert. Op Palmzondag 14 april 2019 staan de mooiste delen uit de Matthäus Passion van Bach op het programma.

Het werk kan niet integraal worden uitgevoerd (te lang als meezingconcert) maar we brengen de coupures zó aan dat geen afbreuk wordt gedaan aan de verhaallijn. Deze productie wordt ondersteund door het Philips’ Philharmonisch Koor en Kamerorkest Alveare en de artistieke leiding is in handen van dirigent Béni Csillag.


Wilt u meezingen als zanger?

Klik hier voor het aanmeldformulier
Klik hier voor de complete folder


Overdag wordt er serieus geoefend en beleeft u hoe de muziek groeit en steeds mooier wordt. U hoeft echt niet over een jarenlange koorervaring te beschikken. Plezier in het zingen en liefde voor de koormuziek staan voorop.


Programma

Voorbereiding
Vooraf kunt u, alleen of met anderen, thuis al heel wat oefenwerk verrichten met de bladmuziek of de speciale vocale oefen-cd. Met behulp van deze oefen-cd kunt u uw eigen stempartij instuderen met op de achtergrond de andere partijen. Op deze manier kunt u zich optimaal voorbereiden op het Meezingconcert.

Bladmuziek

Beschikt u niet over eigen muziek, dan kunt u de bladmuziek via het aanmeldingsformulier bestellen.


Repetitiedag en concert
- zondag 14 april 2019
U wordt vanaf 9.30 uur verwacht in Muziekgebouw Eindhoven. De repetitiedag duurt van 10.00 uur tot circa 17.00 uur, vanzelfsprekend met koffie- en
lunchpauzes. Koffie en thee zijn tijdens de repetitiedag gratis. Voor de middagpauze kunt u zelf een lunchpakket meenemen of dat via het aanmeldingsformulier bestellen. Het concert begint om 18.30 uur.
 

Voor een warme maaltijd tussen repetitie en concert kunt u terecht bij één van de vele restaurants in het centrum van Eindhoven. Een goede mogelijkheid is Meneer Frits, het grand café/restaurant van het Muziekgebouw. Vooraf reserveren is gewenst (T 040.265 56 10).
 

Kosten en aanmelding
Deelname aan het Meezingconcert kost € 25,- (incl. koffie/thee overdag) Aanmelden kan alleen via het bijgaande aanmeldingsformulier. Uw aanmelding wordt verwerkt in volgorde van binnenkomst.
 

Publiek bij de uitvoering
Willen uw familie of vrienden uw zangprestaties komen beluisteren? Via het aanmeldingsformulier kunt u toegangskaarten à € 25,- voor het concert ’s avonds bestellen. De entreebewijzen zijn, zolang de voorraad strekt, ook verkrijgbaar bij het Ticketbureau van het Muziekgebouw of via de ticket button 'In winkelwagen' bovenaan deze pagina.


Versturen van uw bestelling

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk dinsdag 9 april 2019 en uw aanmelding wordt verwerkt in volgorde van binnenkomst. Wacht echter niet te lang met aanmelden want er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar voor de deelnemers.

De eerste zending zal eind januari worden verstuurd en vanaf begin februari 2019 kunt u uw bestelling dan thuis verwachten.


Bekijk Facebook event 


Meer informatie

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Relinde Janssen
T 040 265 56 69 (dinsdagen)
meezing@muziekgebouweindhoven.nl

Eindhovense Koren Federatie
Michel Wenting
T 06 51 00 52 27
mmwenting@hotmail.com

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie