za 12 jan ’19 16:00 uur

CaboCubaJazz Sextet feat. Pablo Martinez

Blue Note Club Sessions
za 12 jan ’19
16:00 uur
  • za 12 jan ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Blue Note ClubSessions trapt het nieuwe jaar af met een warmbloedig optreden van CaboCubajazz. Dit internationale gezelschap brengt de melancholie van de Kaapverdische eilanden en de opzwepende Cubaanse rumba en salsa in eigentijdse jazzarrangementen.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u.

 

De band wordt geleid door meesterpercussionist Nils Fischer, bekend van Nueva Manteca, en pianist Carlos Matos. Speciale gast bij dit optreden is trombonist Pablo Martinez, die internationaal hoge ogen gooit als nieuw jazztalent met flamenco-roots. Kortom: er mag gedanst worden! Swingender kunnen we het nieuwe jaar niet openen!

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie