za 19 jan ’19 16:00 uur

Jules Deelder & Boris Van der Lek: Deelder & Van der Lek

Blue Note Club Sessions

Jules Deelder - zang, slagwerk
Boris van der Lek - tenorsax
Peter Wassenaar - contrabas
Arend Niks - slagwerk
Aron Raams - gitaar
 

za 19 jan ’19
16:00 uur
  • za 19 jan ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

“You sound like a giant from the fifties”, zo kreeg tenorsaxofonist Boris van der Lek ooit van Blue Note-producer Rudy van Gelder te horen. Boris heeft onlangs met Jules Deelder het album ‘JAZZ’ uitgebracht.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u.

 

Jazz zoals het hoort: korte en krachtige stukken die het ook in de jukebox goed doen. Met drummer Arend Niks, contrabassist Peter Wassenaar en speciale gastgitarist Aron Raams wordt het repertoire van het nieuwe album ‘JAZZ’ tijdens deze Blue Note ClubSessions gepresenteerd. Tussen de muziek door leest Deelder voor uit eigen werk en hij weet daarmee nog steeds te ontroeren. Deelder en Van der Lek zijn terug en het wordt fantastisch!

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie