za 2 feb ’19 16:00 uur

Benjamin Herman’s Bughouse

Blue Note Club Sessions

Benjamin Herman - altsax
Reinier Baas - gitaar
Peter Peskens - drums
Olav van den Berg - drums
 

za 2 feb ’19
16:00 uur
  • za 2 feb ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Voor zijn vijftigste verjaardag in 2018 haalde de bekendste Nederlandse jazzsaxofonist Benjamin Herman alles uit de kast. Eerder werden we al getrakteerd op de stijlvolle Fausto Papetti-jazz van zijn Project S; nu is het opnieuw feest met de big city jazzpunk van Bughouse.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

Free jazz in kwartetbezetting met een vette knipoog naar de Do It Yourself-aanpak van de Britse jaren zeventig, zo luidt het concept. Maar ook de rebelse saxofonist Xero Slingsby, die in de eighties in Amsterdam vertoefde, inspireerde Herman tot deze ongekend energieke jazzexplosie. Hou je vast tijdens deze Blue Note ClubSessions want je wordt omver geblazen!

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop
via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie