za 9 feb ’19 17:00 uur

BRUUT!

Blue Note Club Sessions

Maarten Hogenhuis - sax
Folkert Oosterbeek - Hammond
Thomas Rolff - contrabas
Felix Schlarmann - drums
 

za 9 feb ’19
17:00 uur
  • za 9 feb ’19
    17:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het mag zo langzamerhand een traditie heten: telkens als er een nieuw album verschijnt, is BRUUT! present bij Blue Note ClubSessions.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.
 

Die belofte was ook weer gemaakt na het verschijnen van ‘Superjazz’, de vorige vinylschijf van het powerkwartet rond saxofonist Maarten Hogenhuis. Voor de opvolger ‘V’ dook het viertal de studio in met producer Paul Willemsen, onder meer bekend van Ruben Hein en Michelle David & The Gospel Sessions. Het resultaat is de meest energieke BRUUT!-plaat ooit “full of groove and grease”. Je begrijpt het: je moet erbij zijn als dit album live wordt gepresenteerd in Eindhoven.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop
via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie