za 16 feb ’19 16:00 uur

The King Swings

Blue Note Club Sessions

Mitchell Damen - drums
Tomek van Leeuwen - contrabas
Tom Ridderbeekx - trompet
Stan van de Wetering - tenorsaxofoon
Robert Koemans - piano
 

za 16 feb ’19
16:00 uur
  • za 16 feb ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Je weet dat we voor Blue Note ClubSessions graag nieuw, jong en eigenzinnig talent spotten. The King Swings is weer zo’n energieke band waarvan je weet dat ze de komende jaren een factor van belang gaan spelen in de Nederlandse jazz -scene.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

Ze komen uit Rotterdam en laten zich inspireren door de klassieke hard bop-bands uit de fifties van de vorige eeuw: Art Blackey’s Jazz Messengers en Shelly Manne’s Men. Ze zijn bekend geworden tijdens de theatertour van New York Round Midnight en staan nu spannend en fris in Eindhoven; niet te missen.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie