za 23 feb ’19 16:00 uur

Artvark

Blue Note Club Sessions

Rolf Delfos - alt sax
Bart Wirtz - alt sax
Mete Erker - tenor sax
Peter Broekhuizen - bariton sax
 

za 23 feb ’19
16:00 uur
  • za 23 feb ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Saxofoonkwartet Artvark is niet in een hokje te stoppen en staat voor vernieuwende, eigen composities van vier topmuzikanten die elk hun afzonderlijke sporen in de hedendaagse jazz hebben verdiend.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Die verschillende achtergronden worden gemengd in een creatief en origineel geluid dat in een meeslepende podiumpresentatie met humor wordt gebracht en waarbij je van de ene in de andere verbazing valt.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie