za 9 mrt ’19 16:00 uur

Floris Kappeyne Trio

Blue Note Club Sessions

Floris Kappeyne - piano
Wouter Kühne - drums
Tijs Klaassen -bas
 

za 9 mrt ’19
16:00 uur
  • za 9 mrt ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Bij pianist Floris Kappeyne komen klassieke muziek, vrije improvisatie en electronica samen in bijzondere, eigen composities. Hij behoort tot de jonge generatie jazzmuzikanten die de traditie omarmen.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

De invloed van McCoy Tyner, Fats Waller en Art Tatum is hoorbaar, maar wordt vertaald naar hedendaagse avontuurlijkheid waarbij energieke uptempo stukken worden afgewisseld met sfeervolle ballads. Het grote vakmanschap van het drietal maakt dit optreden bij voorbaat al tot een bijzondere belevenis waarbij je gerust mag stellen dat dit trio een grote belofte voor de toekomst is.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie