za 30 mrt ’19 16:00 uur

Mudita

Blue Note Club Sessions

Sanne Rambags - vocals
Sjoerd van Eijck - piano
Koen Smits - trompet
 

za 30 mrt ’19
16:00 uur
  • za 30 mrt ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits vormen samen Mudita dat zoveel als “sympathische vreugde” betekent. Hun sound is warm en melancholiek en daarmee weten ze een bijzondere sfeer op te roepen.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

Sanne is een groot vocaal talent en u zou haar kunnen kennen van het trio Under The Surface – met Joost Lijbaart, waarmee ze in 2017 te zien was op So What’s Next. Zij is dit jaar gekozen tot Young VIP. Mudita liet haar minimalistische spel al horen op het debuutalbum ‘Listen To the Sound Of The Forest’ en die magische sfeer zal het drietal zeker ook live op weten te roepen bij Blue Note ClubSessions.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie