za 18 mei ’19 16:00 uur

Ramón Valle Trio

Blue Note Club Sessions

Ramón Valle - piano, fender rhodes, vocoder
Omar Rodriguez Calvo - contrabas
Jamie Peet - drums
 

za 18 mei ’19
16:00 uur
  • za 18 mei ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Pianist Ramón Valle is geboren in Holguin, Cuba. Hij studeerde klassieke piano in Havana en ontwikkelde een grote passie voor de jazz.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

In Europa ontwikkelde hij zijn eigen geluid door samen te spelen met Marcus Miller, Chucho Valdes en de onlangs overleden Roy Hargrove. In Nederland speelde Valle met Benjamin Herman en Eric Vloeimans en treedt hij veelvuldig op tijdens festivals. Recentelijk wisselt hij zijn pianospel vaak af met Fender Rhodes en vocoder en toont daarmee aan hoe hij generaties, muziekstijlen en culturen met elkaar verbindt.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop
via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie