zo 20 jan ’19 11:00 uur

Pannenkoekconcert: Een Clowns Kado (2+)

Arno Huibers en Paul van der Heijden
zo 20 jan ’19
11:00 uur
  • zo 20 jan ’19
    11:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een woordeloze, muzikale voorstelling waar je vanzelf bij moet lachen.

Op het podium staat een groot kado. Een deftige kale musicus met een rood plukje haar speelt zijn concert. Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, met stille trom, een feeërieke zeepbellenact en nog veel meer... Ooit iemand accordeon met de tong zien spelen? Arno Huibers weet de basisemoties van kinderen én ouders te raken en laat kinderen en volwassenen genieten van clowneske pareltjes uit zijn rijke 37-jarige clownsoeuvre, ondersteund door topmusicus en witte clown Paul van der Heijden.

Pannenkoeken vanaf 10:00 uur en aanvang optreden vanaf 11:00 uur. Entree: € 2,50.

Pannenkoekconcerten
Maandelijks komen bijna 200 kinderen van 2-7 jaar met hun ouders op zondag in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.
 

Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie