zo 24 mrt ’19 11:00 uur

Pannenkoekconcert: Maya zingt de wereld rond (3+)

Maya Link
zo 24 mrt ’19
11:00 uur
  • zo 24 mrt ’19
    11:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Ga mee op een avontuurlijke, muzikale reis de hele wereld over.

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. Ze zingt, danst en trommelt er op los, samen met haar muzikale troubadours. Zo neemt ze ons mee op wereldreis en ontdekken we van alles over het leven. De liedjes hebben herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken: samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen. De hele voorstelling komt uit een koffer en het decor dat zijn we zelf: iedereen speelt mee. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken samen de wereld mooi.

Pannenkoeken vanaf 10:00 uur en aanvang optreden vanaf 11:00 uur. Entree: € 2,50.

Pannenkoekconcerten

Maandelijks komen bijna 200 kinderen van 2-7 jaar met hun ouders op zondag in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.
 

Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie