Buray

Kehanet Europe Tour
zo 3 feb ’19
20:15 uur
  • zo 3 feb ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket

De Turkse popsensatie Buray gaat in het kader van de release van zijn nieuwe album Kehanet (Orakel) op tournee door Europa. Dat betekent natuurlijk ook een optreden in Muziekgebouw Eindhoven.

De populaire singer-songwriter brak drie jaar geleden door met zijn debuutalbum Bir Şişe Aşk (Een fles liefde) met daarop vele hits als İstersen, Sen Sevda Mısın en Kimse’nin Suçu Yok. Zijn tweede album Sahiden (Echt) brak het ene record naar het andere en vestigde zijn naam voorgoed in de Turkse popscene. Zijn nieuwe album Kehanet (Orakel) is nog maar net uit en de eerste nummer Aşk Bitsin (Laat de liefde Ophouden) is een meteen een hit.

 

Bekijk Facebook evenement

De sympathieke artiest heeft in korte tijd met zijn prachtige stem en bijzondere teksten een grote aanhang gekregen in Turkije en daarbuiten. Kom en laat je meevoeren door zijn liefdesliedjes en feest mee op de uptempo nummers van deze Turkse popsensatie!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie