vr 1 feb ’19 10:00 uur

TEDxEindhoven 2019

Human Tectonics

Ticketverkoop: klik hier 
Tickets zijn niet verkrijgbaar via Muziekgebouw Eindhoven.

vr 1 feb ’19
10:00 uur
  • vr 1 feb ’19
    10:00 uur
    Muziekgebouw Eindhoven
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Negen sprekers zullen het onderwerp Human Tectonics grondig onder de loep nemen. Wat betekent het? Waarom verandert de wereld zo snel? Door verschillende velden met elkaar te verbinden, krijgen we inzicht in het moderne multiculturele landschap van vandaag. We kijken naar pijlers als hospitality, politiek, literatuur, vrijheid, gezond en journalistiek.

Verschillende sprekers zullen zich buigen over dit thema door middel van zijn of haar verhaal. Verwacht hierbij zowel gedurfde inzichten als persoonlijke verhalen die bijblijven. Of het nu sport, politiek of journalistiek betreft, door verschillende perspectieven met elkaar te verbinden zullen we samen inzicht verkrijgen in de verschuivingen in ons multiculturele landschap. Een blik op de hedendaagse wereld, Nederland en Eindhoven.

Tevens zullen cultuur, entertainment en netwerken een groot onderdeel zijn van de gehele beleving, vormgegeven door uiteenlopende optredens en experiences. Hierbij wordt iedereen uitgedaagd om te ontdekken en te discussiëren, alsmede als zich te laten verrassen en inspireren. Met dit alles wordt een unieke totaalbeleving geboden aan een divers publiek, van creatieve designer tot zakelijke dienstverlening, van student tot corporate, van startup tot expat. Door kruisbestuiving op een interactieve manier te faciliteren, door bruggen te bouwen tussen vervaardigde netwerken, zullen nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan.
 

Sprekers op TEDxEindhoven 2019
Peter Vandermeersch - Hoofdredacteur NRC
Jos de Jong - Revolutionair op het gebied van horeca
Marietje Schaake - Politica
Don Ceder - Advocaat en politicus
Aukje Kuypers - CEO Kuijpers; Beste Nederlandse Vrouwelijke Ondernemer 2018.
Babah Tarawally - Schrijver en journalist
Stefanie Jansen - Co-creatie designer.
Alexandra Auer - Winnaar van het TEDxEindhoven 2018 Pitch Event.
Andrea Meier - Professor Veroudering

1 februari 2019
Locatie: Muziekgebouw Eindhoven, Jan van Lieshoutstraat 3,
Deuren open: 9:00
Start: 10: 00
Eind: 18:00
Lunch is inbegrepen. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie