Rahi Rezvani
vr 17 mei ’19 20:15 uur

Alain Clark

Closer
vr 17 mei ’19
20:15 uur
  • vr 17 mei ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Alain Clark kondigt ter gelegenheid van zijn nog te verschijnen nieuwe album Sunday Afternoon een optreden aan in Muziekgebouw Eindhoven. 

Naar aanleiding van de uitverkochte voorstelling in Carré op 25 januari heeft de zanger besloten om nog drie optredens in het theater te geven. Op 17 mei staat Alain Clark in Muziekgebouw Eindhoven.

'Voor het nieuwe album was ik op zoek naar een paar mooie theaters om mijn nieuwe muziek te laten horen. Het zijn liedjes met een verhaal, en het theater is de juiste plek om de songs live te spelen", aldus Alain clark. Het nieuwe album Sunday Afternoon zal in het voorjaar van 2019 uitkomen.

Bekijk Facebook evenement

 
Bekend van hits als Father & Friend, Blow me Away en Back in my World is de zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Alain Clark met nieuw album het theater in

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie