Fotografie: Dana van Leeuwen
do 28 nov ’19 20:15 uur
Bach

Nederlandse Bachvereniging

Shunske Sato, viool & muzikale leiding

Shunske Sato, viool & muzikale leiding

J.S. Bach - Sinfonia uit Cantate 12 ‘Ich hatte viel Bekümmernis’
J.S. Bach - Concert voor viool & hobo
J.S. Bach - Vioolconcert in d
J.S. Bach - Sinfonia uit Cantate 212 ‘Mer hahn en neue Oberkeet’ (Boerencantate)
J.S. Bach - Concert voor oboe d’amore
J.S. Bach - Vioolconcert in a

do 28 nov ’19
20:15 uur
  • do 28 nov ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Na hun jarenlange, zeer succesvolle artistiek leider Jos van Veldhoven te hebben uitgewuifd, verwelkomde de Nederlandse Bachvereniging zijn nieuwe ster. Sinds het vorige seizoen staat de Japanse Shunske Sato aan het roer.

Direct was duidelijk dat deze man, tevens concertmeester van Concerto Köln en regelmatig op de bok bij het Freiburger Barockorchester, geen vergissing was: ‘Met Sato als onnadrukkelijk leider klinkt de Bachvereniging dynamisch,’ kopte NRC Handelsblad bij zijn debuut. ‘Met opgerolde mouwen, alert, steeds in contact met zijn medemusici.’ Sato, ook één van de grote violisten van nu. Vanavond in een dubbelfunctie met onder meer Bachs energieke vioolconcert in a klein.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwachte eindtijd: 22:15


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie