zo 29 mrt ’20 14:15 uur
Bach

Nederlandse Bachvereniging

Matthäus Passion

Leonardo García Alarcón, dirigent
Thomas Hobbs, evangelist
Isabel Schicketanz & Myriam Arbouz, sopraan
Marine Fribourg, alt
Valerio Contaldo & Guy Cutting, tenor
Felix Schwandke & Drew Santini, bas
 

zo 29 mrt ’20
14:15 uur
  • zo 29 mrt ’20
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Tradities zijn er om in ere te houden. Zeker als het mooie tradities betreft. Pasen staat in Nederland inmiddels zo’n beetje gelijk aan de Matthäus Passion.

In menige kerk en concertzaal klinkt dan één van de allergrootste werken ooit gecomponeerd – ook Bach zelf hield het voor een top in zijn oeuvre en bleef de partituur jaren later nog verfijnen en perfectioneren. De uitvoeringen van de Nederlandse Bachvereniging gelden altijd als zo’n beetje de mooiste. Met de Argentijnse dirigent en barokspecialist Alarcón belooft het wederom een muzikaal hoogtepunt te worden; van ‘Kommt ihr Töchter helft mir Klagen,’ via ‘Sind Blitze, sind Donner’ tot ‘Wir setzen uns mit Tränen nieder.’

Bekijk het Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwacht eindtijd 17:15

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie