zo 29 mrt ’20 14:15 uur
Bach

Nederlandse Bachvereniging

Matthäus Passion

Leonardo García Alarcón, dirigent
Thomas Hobbs, evangelist
Isabel Schicketanz & Myriam Arbouz, sopraan
Marine Fribourg, alt
Valerio Contaldo & Guy Cutting, tenor
Felix Schwandke & Drew Santini, bas
 

zo 29 mrt ’20
14:15 uur
  • zo 29 mrt ’20
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Tradities zijn er om in ere te houden. Zeker als het mooie tradities betreft.


Pasen staat in Nederland inmiddels zo’n beetje gelijk aan de Matthäus Passion.In menige kerk en concertzaal klinkt dan één van de allergrootste werken ooit gecomponeerd – ook Bach zelf hield het voor een top in zijn oeuvre en bleef de partituur jaren later nog verfijnen en perfectioneren. De uitvoeringen van de Nederlandse Bachvereniging gelden altijd als zo’n beetje de mooiste. Met de Argentijnse dirigent en barokspecialist Alarcón belooft het wederom een muzikaal hoogtepunt te worden; van ‘Kommt ihr Töchter helft mir Klagen,’ via ‘Sind Blitze, sind Donner’ tot ‘Wir setzen uns mit Tränen nieder.’

Bekijk het Facebook event


Dit concert is uitverkocht, maar wilt u toch een Matthäus Passion bijwonen in het Muziekgebouw, dan zijn er nog kaarten beschikbaar voor de uitvoering van philharmonie zuidnederland op zaterdag 11 april. Klik hier voor info & kaarten


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwacht eindtijd 17:15

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie