Fotografie: Sacha de Boer

Jan Siebelink & Borboleta Music

Jan Siebelink, tekst & verteller
Borbolet Musica, muziek

vr 27 sep ’19
20:15 uur
  • vr 27 sep ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

‘Wat literatuur voor mij is? Een aantal nauwelijks opvallende gebeurtenissen en feiten uit de werkelijkheid tot iets groots transformeren – door de verbeelding en de betovering van de stijl.’ - Jan Siebelink

Bij Siebelink gaat het altijd over gewone mensen. Zo ook in zijn beroemdste roman ‘Knielen op een bed violen, die een enorme bestseller werd. Hij schreef hem om de wereld van zijn vader beter te kunnen begrijpen, een bloemenkweker die worstelt met geloofskwesties en sektarisme. De schrijver weet zich vanavond begeleid door Borboleta Music, een ensemble rondom klarinettist André Kerver. Hun muziek ontstaat ter plekke, onderling geïnspireerd door hun diverse achtergronden uit jazz, klassiek en wereldmuziek.

 

Bekijk het Facebook event

Lidewijde Paris geeft om 19:30 uur een korte inleiding over de schrijver. Lidewijde Paris was o.a. boekverkoper, journalist, copywriter, redacteur en uitgever. Zij doceert, interviewt schrijvers en is oprichter van De Leesambassade. Onlangs verscheen haar boek 'Hoe lees ik?'. De inleiding is gratis toegankelijk. Muziekgebouw Eindhoven werkt voor de serie In één Adem samen met Boekhandel van Piere.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie