Fotografie: Nol Havens
do 21 nov ’19 20:15 uur
Schubert

Jan-Willem Rozenboom

Theatercollege Franz Schubert
do 21 nov ’19
20:15 uur
  • do 21 nov ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Jan-Willem Rozenboom wisselt zijn werk als klassiek pianist af met zijn werk als componist en producer van Guus Meeuwis. Voor enkele van diens hits, zoals Toen ik je Zag en Brabant, was hij mede-verantwoordelijk.

 

Bekijk het Facebook event

Rozenboom liet in seizoen 16/17 met zijn theatercollege het publiek kennismaken met Bach’s Goldbergvariaties. Niet alleen over de manier waarop hij de muziek tot leven bracht, maar ook over het college dat hij er omheen gaf, werd lovend gesproken. De muziek wordt toegankelijker door de verhalen over de stukken, de componist en over wat Rozenboom er zo in aanspreekt. Nu brengt Rozenboom op deze manier ook Franz Schubert naar de zalen.


Schubert was eigenlijk de eerste romantische componist. Hij verpakte de mooiste melodieën in vernieuwende composities, zoals de Impromptus op. 90. Het is zomaar één voorbeeld van de stukken die Jan-Willem al sinds zijn jeugd speelt, maar die na 30 jaar rijping pas echt te doorgronden zijn.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie