Fotografie: Juri Hensch
vr 11 okt ’19 20:15 uur
Saint-Saëns

Maestro Jules Onthult

Saint-Saëns - Carnaval des Animaux
vr 11 okt ’19
20:15 uur
  • vr 11 okt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een cello als een weemoedige zwaan, dansende olifanten in de bassen, fossielen die tot leven komen in de xylofoon, alsof de dood op je knoken trommelt. Maar ook twee wel héél fanatieke pianisten: ‘Wie kan er sneller, jij of ik…’.

 

Bekijk het Facebook event 

De Franse meestercomponist Saint-Saëns karakteriseerde als geen ander de dierenwereld in verrukkelijke orkestmuziek. Maar waarom verbood hij de uitvoering ervan? En hoe werd het na zijn dood zo ongekend populair? Maestro Jules vertelt er alles over, en neemt u met zijn 30 musici en twee pianosolisten mee in het verhaal achter deze all-time favourite.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie