di 19 mei ’20 20:15 uur
Berlioz

Maestro Jules Onthult

Berlioz - Symphonie Fantastique
di 19 mei ’20
20:15 uur

Steeds die ene melodie, soms koortsachtig, dan teder en smekend. Strijkers die met het hout van hun stok op de snaren hameren, de klap van de guillotine. Alles is hoorbaar in de Symfonie Fantastique van Berlioz.

 

Bekijk het Facebook event

Als een Hitchcock thriller ontvouwt zich het verhaal van de tot over zijn oren verliefde, Franse componist. Maar wat was er aan de hand met Berlioz, en hoe kreeg hij het voor elkaar dat zo intens te verklanken? Maestro Jules en het Philips Symfonie Orkest doen het op onnavolgbare wijze uit de doeken en laten u genieten van dit meesterwerk.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie