di 14 jan ’20 20:15 uur
Mozart, Schubert, Mendelssohn e.a.

Arthur & Lucas Jussen

Mozart - Sonata for 2 piano’s, K448
Schubert - Impromptu op. 142 no. 3
Mendelssohn - Andante & Allegro brillant
Smit - Divertimento
Poulenc - Mélancolie
Ravel - Jeux d’eau
Rachmaninov - Suite no. 2 for 2 piano’s

di 14 jan ’20
20:15 uur
  • di 14 jan ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De broers behoeven geen introductie. In een mum van tijd ontwikkelden ze zich tot de bekendste pianisten van Nederland. En daar bleef het niet bij, ook internationaal gooien deze leerlingen van Menahem Pressler en Maria João Pires hoge ogen.

Een feest ze eendrachtig te horen in de grandioze Tweede suite van Rachmaninov. Een werk dat ontstond in het kielzog van Rachmaninovs meest geliefde compositie, het Tweede pianoconcert. Virtuoos, meeslepend, zonder meer heroïsch. De broers verrassen verder met het Raveliaanse, tintelende divertimento uit 1942 van de Nederlander Leo Smit. Mozarts sonate kan bij een concert van Arthur en Lucas simpelweg niet ontbreken.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwachte eindtijd 22:15

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie