Milstein, Debussy, Suk e.a.

Fritz Kreisler International Violin Competition 2018

Milan Al-Ashab, viool

Milan Al-Ashab, viool
Adam Skoumal, piano

Milstein - Paganiniana voor vioolsolo
Suk - Vier stukken
Skoumal - Djinnia
Debussy - Beau soir
Debussy - Vioolsonate
Bloch - Nigun
Waxman – Carmenfantasie

zo 15 mrt ’20
15:30 uur
  • zo 15 mrt ’20
    15:30 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Fritz Kreisler was één van de meest spraakmakende violisten uit de eerste helft van de vorige eeuw. Met Liebesfreud en Schön Rosmarin speelde hij zich de onsterfelijkheid in. Daarom is het heerlijk wanneer je het Weense concours wint dat naar hem is vernoemd.

De Tsjechische Milan Al-Ashab presteerde het. De vioolsonate van Debussy vereist oneindige verfijning en gevoel voor nuance van de spelers. Misschien zijn niet alle namen op het programma even bekend, maar achter Suk verschuilt zich Dvoráks romantische schoonzoon, achter Milstein de vioolgrootheid Nathan Milstein en Waxman borduurt verder op Bizets beroemde opera.

Bekijk het Facebook event

Deze serie is inclusief kaasplankje & wijn of een ander pauzedrankje.

Verwachte eindtijd 16:45
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie