zo 7 jun ’20 15:30 uur
Milstein, Debussy, Suk e.a.

Milan Al-Ashab, viool

Winnaar Fritz Kreisler International Violin Competition 2018

Milan Al-Ashab, viool
Adam Skoumal, piano

Milstein - Paganiniana voor vioolsolo
Mozart - Sonate in e
Debussy - Beau soir
Debussy - Vioolsonate
Skoumal - Djinnia
Bloch - Nigun
Waxman – Carmenfantasie

zo 7 jun ’20
15:30 uur
  • zo 7 jun ’20
    15:30 uur
    Kleine Zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 september geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Fritz Kreisler was één van de meest spraakmakende violisten uit de eerste helft van de vorige eeuw. Met Liebesfreud en Schön Rosmarin speelde hij zich de onsterfelijkheid in. Daarom is het heerlijk wanneer je het Weense concours wint dat naar hem is vernoemd.

De Tsjechische Milan Al-Ashab presteerde het. De vioolsonate van Debussy vereist oneindige verfijning en gevoel voor nuance van de spelers. Misschien zijn niet alle namen op het programma even bekend, maar achter Suk verschuilt zich Dvoráks romantische schoonzoon, achter Milstein de vioolgrootheid Nathan Milstein en Waxman borduurt verder op Bizets beroemde opera.

Bekijk het Facebook event

Deze serie is inclusief kaasplankje & wijn of een ander pauzedrankje.

Verwachte eindtijd 16:45
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie