Fotografie: Michael Hübner
zo 19 apr ’20 15:30 uur
Sjostakovitsj, Brahms

Melbourne International Chamber Music Competition 2018

Trio Marvin

Trio Marvin
Marina Grauman, viool
Marius Urba, cello
Vita Kan, piano

Sjostakovitsj - Pianotrio nr. 2
Brahms - Pianotrio nr. 3

zo 19 apr ’20
15:30 uur
  • zo 19 apr ’20
    15:30 uur
    Kleine Zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Nog maar net opgericht in 2016 in Leipzig, of het Marvin Trio won al een belangrijke prijs: de Mendelssohn-Bartholdy Hochschulwettbewerb 2017. Een jaar later gooide het in Melbourne ook weer hoge ogen.

De musici zijn afkomstig uit Kazachstan, Rusland en Duistland. Dat correspondeert aardig met de muziek die ze spelen. Sjostakovitsj’ Tweede pianotrio is zonder meer één van zijn meest geliefde werken. Gecomponeerd in 1944 was het een requiem voor zijn beste vriend de musicoloog Ivan Sollertinsky. Daarnaast gedenkt het met enkele Joodse melodieën de Holocaust - bijzonder aangrijpende muziek. Brahms tast ook diep in het gemoed met zijn romantische Derde trio.

Bekijk het Facebook event

Deze serie is inclusief kaasplankje & wijn of een ander pauzedrankje.

Verwachte eindtijd 16:45

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie