zo 10 mei ’20 15:30 uur

Liszt Competition 2020

zo 10 mei ’20
15:30 uur
  • zo 10 mei ’20
    15:30 uur
    Kleine Zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Enrico Pace. Igor Roma. Mariam Batsashvili. Alexander Ullman, allen winnaars van dit prestigieuze concours.

Wie de winnaar van het Internationale Franz Liszt Concours in Utrecht in 2020 is? Die wordt pas bekend op 28 maart. Liszt siert de lessenaar. Natuurlijk; het is heerlijk putten uit zijn immense, virtuoze, verbeeldingsrijke oeuvre. De romantische Hongaar zelf zei immers al: ‘Le concert, c’est moi.’

Bekijk het Facebook event

Winnaar en programma worden t.z.t. bekend gemaakt.

Deze serie is inclusief kaasplankje & wijn of een ander pauzedrankje.

Verwachte eindtijd 16:45

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie