Fotografie: Annelies van der Vegt
Ferhan & Ferzan Onder, piano 4-handig

Brahms Requiem

Cappella Amsterdam zingt Stravinsky en Brahms

Daniel Reuss, dirigent
Ferhan Önder & Ferzan Önder, piano 4-handig


Stravinsky – Psalmen Symfonie (arr. D. Sjostakovitsj)
Brahms - Ein Deutsches Requiem

do 3 okt ’19
20:15 uur
  • do 3 okt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

De stemmenrijkdom van Capella Amsterdam en de geroemde Turkse pianozusjes Ferhan en Ferzan Önder met muziek die je raakt in het hart.


Nog maar een jaar geleden won Capella Amsterdam de Ovatie-2018, dé klassieke muziekprijs van de Nederlandse schouwburgen en concertzalen, voor haar ‘volledig afgestofte en verfrissende’ (juryrapport) uitvoering van Ein Deutsches Requiem van Brahms. ‘Een waanzinnig zingend Capella Amsterdam, een uitvoering om niet licht te vergeten’, schreef Trouw. Vanavond opnieuw dat requiem, maar dan in Brahms’ eigen versie voor koor en piano 4-handig, gecombineerd met Stravinsky’s intrigerende Psalmen Symfonie waarvan Sjostakovitsj de versie voor piano 4-handig maakte – een echte ontdekking, want pas zeer recent voor het eerst uitgegeven.

 

Bekijk het Facebook event

 

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwachte eindtijd 22:15

 


Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie