Fotografie: Kaupo Kikkas
za 15 feb ’20 20:15 uur
Pärt, Rachmaninov

Estonian Philharmonic Chamber Choir

Kasper Putnins, dirigent

Pärt - Summa
Pärt - Nunc Dimitis
Rachmaninov - Liturgie van St. Johannes Chrysostomus

za 15 feb ’20
20:15 uur
  • za 15 feb ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een indrukwekkend uur religieuze a capella zang van de grote Russische romanticus Rachmaninov wordt voorafgegaan door kristalheldere koormuziek van Arvo Pärt.

Dit topkoor is wereldwijd een begrip. Estonian philharmonic chamber choir komt uit Estland waar de koortraditie als nergens anders leeft. Geprezen om ‘technisch meesterschap en diep inzicht’ won het koor in 2018 de prestigieuze Gramophone Classical Music Award. Vanavond zingen de zangers uit Estland de mooiste koorwerken van hun landgenoot Arvo Pärt en de Rus Rachmaninov, de twee componisten waarmee zij misschien wel het meest vertrouwd zijn. Rachmaninov componeerde de diepzinnige Liturgie van St. Johannes Chrysostomus nog voor hij zijn geliefde Vespers schreef.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 22:00
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie