Fotografie: Simon Van Boxtel
wo 11 dec ’19 19:00 uur

Música Temprana

Misa Criolla

Adrián Rodríguez Van der Spoel, dirigent


Ramirez - Missa Criolla
Werken uit Spanje en Latijns-Amerika

wo 11 dec ’19
19:00 uur
  • wo 11 dec ’19
    19:00 uur
    Catharinakerk
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘In Misa Criolla komen twee werelden samen, vervaagt de grens tussen volksmuziek en klassiek. Het is letterlijk een creoolse mis, want gebaseerd op de vermenging van Indiaanse, Afrikaanse en Europese bronnen’, vertelde dirigent en zanger Adrián Rodríguez Van der Spoel in een interview.

De swingende Argentijnse Misa Criolla beleefde een ongekende populariteit in de tachtiger jaren. Música Temprana brengt deze unieke muziek terug naar de bron. Het ensemble, dat zich specialiseert in barokmuziek van Latijns-Amerika, creëert een aanstekelijke avond rond 17e- en 18e -eeuwse liederen uit Peru, Spanje, Bolivia en Guatemala met als vlammend hoogtepunt een oorspronkelijke en opgefriste Misa Criolla.

Bekijk het Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwachte eindtijd 21:15

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie