Fotografie: Shane Shu & Michel Cupido
do 26 sep ’19 20:15 uur
Vaughan-Williams, Schubert

Severin von Eckardstein & Friends

Severin von Eckardstein, piano
Franziska Hölscher, viool
Pauline Sachse, altviool
Sebastian Klinger, cello
Niek de Groot, contrabas


Vaughan-Williams - Pianokwintet
Schubert - Pianokwintet "De Forel"

do 26 sep ’19
20:15 uur
  • do 26 sep ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Wij hebben zoveel plezier samen, en als je dan daarmee ook nog het publiek kunt ontroeren, is dat goud waard.’ Aldus Severin von Eckardstein over muziekmaken met friends.

Na zijn succesvolle recital in de serie Grote Meesters op de Piano vroegen wij hem om dit seizoen zijn muzikale vrienden mee te brengen. ‘Zijn verfijnde, intense, poëtische en individuele spel doet denken aan de grote pianisten uit het verleden’, schreef NRC Handelsblad over Von Eckardstein, die in 2003 de eerste prijs van de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd in Brussel in de wacht sleepte. Britse romantiek en een van Schuberts meest geliefde kamermuziekwerken: het sprankelende Forellen Kwintet.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 22:15

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie