Fotografie: Gregor Hohenberg
di 18 feb ’20 20:15 uur
Mozart

Leif Ove Andsnes, piano

met Leden van het Mahler Chamber Orchestra

Mozart
Pianokwartet in g
Pianotrio in Bes
Fantasia in c
Pianokwartet in Es

 

di 18 feb ’20
20:15 uur
  • di 18 feb ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Andsnes is toegetreden tot een elitekring van sterpianisten’. ‘Een pianist van magistrale elegantie, kracht en inzicht…’ Deze citaten uit recensies in de New York Times zeggen alles.

Vanavond omringt Leif Ove Andsnes zich met muzikale vrienden uit het Mahler Chamber Orchestra. Andsnes en dit uit internationale topmusici samengestelde kamerorkest ondernamen eerder samen de bejubelde Beethoven Journey. De komende jaren hebben zij rond Mozarts pianoconcerten het project Mozart Momentum 1785/1786 in de agenda’s staan. Zij zijn tot in de finesses op elkaar ingespeeld. Geen wonder dat Leif Ove Andsnes hen meeneemt als hij een kamermuziekfeestje geeft. Een avond vol Mozarts heerlijkste kamermuziek.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 22:15
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie