Fotografie: Cherylynn Tsushima
do 16 apr ’20 20:15 uur
Beethoven, Saint-Saëns, Brahms

Chamber Music Society of the Lincoln Center

50-jarig jubileum

Wu Han, piano
Paul Huang, viool
Paul Neubauer, altviool
David Finckel, cello

Beethoven - Strijktrio in c op. 9 nr. 3
Saint-Saëns - Pianotrio nr. 1 in F op. 18
Brahms - Pianokwartet nr. 2 in A op. 26

do 16 apr ’20
20:15 uur
  • do 16 apr ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

De fameuze Chamber Music Society van het Lincoln Centre in New York viert zijn 50-jarig jubileum. 


In Amerika werden zij ooit met een knipoog ‘Rock stars van de kamermuziek’ genoemd. The Washington Post vatte hun optreden samen in één woord: ‘Adembenemend!’ Ter ere van het jubileum laat dit bijzondere Amerikaanse duo zich vergezellen door altviolist Paul Neubauer (solo-altist van de vermaarde New York Philharmonic Orchestra) en het uit Taiwan afkomstige, prijswinnende viooltalent Paul Huang. Een klassiek-romantisch programma waar de vonken vanaf vliegen.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 22:15

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie