wo 25 mrt ’20 20:15 uur

Núria Rial & Accademia del Piacere

Núria Rial zingt Durón

Fahmi Alqhai, viola da gamba & muzikale leiding
Núria Rial, sopraan
Rodney Prada, viola da gamba
Johanna Rose, viola da gamba
Rami Alqhai, violone
Miguel Rincón, barokgitaar & aartsluit

wo 25 mrt ’20
20:15 uur
  • wo 25 mrt ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een gouden stemgeluid: Núria Rial maakt van elk concert een onvergetelijke belevenis. Niet voor niets was zij voor ECHO Klassik in 2009 Young Female Artist of the Year; drie jaar later mocht ‘haar’ Telemann zich Opera Recording of the Year noemen.

Met de Accademia del Piacere duikt de Catalaanse in het flamboyante barokrepertoire uit haar vaderland. Inventief, spektakelrijk en gedurfd: minder dan dát is het werk van Sebastián Durón niet. Met schitterende religieuze composities en sprankelende zarzuelas rond 1700 werd hij de lieveling van het Madrileense hof. De Accademia wordt geroemd om zijn moed en durf en zag zich in 2013 beloond met de Choc de Classica.

Bekijk het Facebook event

Dit concert heeft geen pauze! U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. In het geval er geen pauze is, kunt u uw drankje voorafgaand of na afloop van het concert nuttigen.

Verwachte eindtijd 21:25
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie