Fotografie: Simon Fowler
Vivaldi, Händel, Scarlatti

Ensemble Artaserse & Philippe Jaroussky

za 7 mrt ’20
20:15 uur
  • za 7 mrt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

‘Het grote Franse vocale talent.’ Muziekblad La Terrasse was hier duidelijk over. ‘Deze zanger heeft de toon van een engel en de virtuositeit van de duivel.’

Philippe Jaroussky, countertenor, sleepte ook al tweemaal de Echo Klassik Award in de wacht, in 2008 en in 2016. Zijn nieuwe cd, The Händel Album, maakte hij met ensemble Artaserse. Als er iemand engelachtige schoonheid kon componeren, dan was het Händel. En hoe groots en veelzijdig Vivaldi was zal u nog verbazen; naar eigen zeggen componeerde hij maar liefst 96 (!) opera’s, dus het is ruim kiezen uit al die schitterende aria’s. De grote stem van de barok komt voor een éénmalig concert in Nederland naar Muziekgebouw Eindhoven!

 

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Verwachte eindtijd 22:15
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie