do 14 mei ’20 20:15 uur
Dean, Beethoven

Openingsconcert

Storioni Festival

Dean - Nieuw werk voor pianokwartet (wereldpremière)
Beethoven - Septet

do 14 mei ’20
20:15 uur

Beethoven! Wie kent deze componist niet? Nu anno 2019 is zijn vijfde symfonie het bekendst maar in zijn tijd was het septet Beethovens populairste werk.

 

Bekijk het Facebook event

Dit alleen al geeft aan dat de wereld verandert. Én snel. In 1800 gaf hij, Beethoven, een voorzetje. Hij schreef met de veranderende wereld in zijn gedachten, het prachtige septet. Het Storioni Trio en Brett Dean, op altviool, komen samen voor de wereldpremière van Brett Deans Pianokwartet. Deze Australiër is bij het festival Composer in Residence, zoals hij dat in 2017/18 al was bij het Tonhalle Orchester Zürich.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie