vr 15 mei ’20 20:15 uur

P.F. Thomése & Storioni Trio

Storioni festival
vr 15 mei ’20
20:15 uur
  • vr 15 mei ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Hij verklapte het ooit. In kleine kring. Voor zijn roman ‘De weldoener’ ging P.F. Thomése regelmatig even op bezoek bij een bekende Nederlandse componist.

Welke doet er nou niet toe, wél dat hij op die manier heel goed ingevoerd raakte in het reilen en zeilen van een (klassiek) musicus. ‘De weldoener’ gaat over een vijftigjarige dirigent en componist. Hij ontfermt zich over een bijzondere gast. Thomése, ook de auteur van ‘Schaduwkind’, staat samen met de Storioni’s op het podium voor een even ontroerend als avontuurlijk dialoog tussen literatuur en muziek.

Bekijk het Facebook event

Lidewijde Paris geeft om 19:30 uur een korte inleiding over de schrijver. Lidewijde Paris was o.a. boekverkoper, journalist, copywriter, redacteur en uitgever. Zij doceert, interviewt schrijvers en is oprichter van De Leesambassade. Onlangs verscheen haar boek 'Hoe lees ik?'. De inleiding is gratis toegankelijk. Muziekgebouw Eindhoven werkt voor de serie In één Adem samen met Boekhandel Spijkerman.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie