za 16 mei ’20 19:30 uur
Mozart, Beethoven, Bruckner, e.a.

Storioni Nacht

Storioni festival

Mozart - Klarinetkwintet
Beethoven - Pianoconcert nr. 4
Bruckner - uit Symfonie nr. 4: deel1
Monti – Czardas
Liszt - Hongaarse rapsodie
Bartók - Roemeense dansen
Hongaarse Volksmuziek
J. Strauss jr - An der schönen blauen Donau

 

za 16 mei ’20
19:30 uur
  • za 16 mei ’20
    19:30 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De kaarsjes langs de rand van het podium en dan al die musici ertussen… Een vertrouwd beeld, de Storioni Nacht. Dit jaar met muziek uit de twee oude wereldsteden Wenen en Budapest.

 

Bekijk het Facebook event

Wenen: stad van klassieken, en dus van Mozarts klarinetkwintet en Beethovens Vierde pianoconcert dat bij hoge uitzondering in kamerbezetting klinkt. Budapest: stad van zigeunermuziek - in de betere koffiehuizen tref je die nog steeds - en dus van Bartók en Liszt. Van de czárdas ook, de opwindende czárdas, zoals hij al eeuwenlang in Hongarije klinkt. Intussen stroomt de ‘schöne blaue’ Donau stoïcijns van stad naar stad, van west naar oost, van Wenen naar Budapest en nog veel, veel verder…

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie