zo 17 mei ’20 12:00 uur
Beethoven, Mozart, Brahms

Storioni op zondag

Storioni festival

Beethoven - Variaties op. 44
Mozart - Strijkkwintet in g
Brahms - Klarinettrio

zo 17 mei ’20
12:00 uur
  • zo 17 mei ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Op zo’n festival zijn allerlei combinaties mogelijk. Musici gaan bij elkaar zitten en spelen. Maken dan hun plaatsje vrij voor een ander. Spelen weer. Zo ga je met elkaar om.

Drie verschillende combinaties vanmiddag, en drie grote Weense componisten. Speelse variaties van Beethoven; het Storioni Trio maakte furore met zijn Beethoven-cd’s, dus dat komt goed. Voor Mozart neemt festivalcomponist Brett Dean de altviool ter hand. Dit heftige kwintet vinden sommigen zelfs Mozarts mooiste werk. De prachtige klank van ‘Fräulein Klarinette’ verleidde Brahms op zijn oude dag nog onverwachts tot een trio.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 13:15
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie