zo 17 mei ’20 12:00 uur
Beethoven, Mozart, Brahms

Storioni op zondag

Storioni festival

Wouter Vossen, Minna Pensola, Mariko Hara, Meghan Cassidy, Justus Grimm, Sharon Kam, Marc Vossen, Bart van de Roer

Beethoven - Variaties opus 44 
Mozart - Strijkkwintet in g
Brahms - Klarinettrio opus 114

 

zo 17 mei ’20
12:00 uur
  • zo 17 mei ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Drie verschillende combinaties van drie grote Weense componisten. Speelse variaties van Beethoven; uiteraard met het Storioni Trio dat niet voor niets furore maakte met hun bejubelde Beethoven cd’s. Voor Mozart komen festivalmusici tezamen: Wouter Vossen (viool), Minna Pensola (viool), Mariko Hara (altviool), Meghan Cassidy (altviool) en Justus Grimm (cello). Dit kwintet vinden velen Mozarts mooiste werk. De prachtige klank van ‘Fräulein Klarinette’ verleidde Brahms op zijn oude dag nog onverwachts tot een trio. 

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 13:15
 

Storioni op Zondag is onderdeel van het Storioni Festival 2020; kamermuziek op topniveau, dichtbij het publiek en mét het befaamde Storioni Trio. Meeslepend spel met passie gebracht in een informele sfeer, dé formule voor een heerlijk festival.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie