zo 24 nov ’19 12:00 uur
Skrjabin, Chopin

Anna Fedorova

Skrjabin - Deux poèmes op. 32
Skrjabin - Sonate nr. 4
Chopin - Ballade nr. 1-4

zo 24 nov ’19
12:00 uur
  • zo 24 nov ’19
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Ze is een complete verrassing, je bent overrompeld en verbaasd,’ schreef de kritiek over de jonge Oekraïnse Anna Fedorova.

Met haar vertolkingen tijdens de Zondagochtendconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam stal ze vele harten; Rachmaninovs Tweede en enkele jaren later ook Derde pianoconcert speelde ze weergaloos. Haar opname van ‘Rach 3’ werd op YouTube door negen miljoen bewonderaars bekeken. Vanmiddag speelt ze onder anderen Chopin. De vier ballades zijn verhalende werken, vol waternimfen en merkwaardige naar zilveren sluiers en marterstaarten zoekende ridders. Chopin liet zich in deze grandioze pianowerken inspireren door Litouwse ballades. De Rus Skrjabin pakte een halve eeuw later de Chopin-draad weer op.

Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door Channel Classics.

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijke lekkernij, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.
Bij aankoop van deze serie krijgt u een Channel Classics-cd gratis!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 13:15
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie