zo 26 jan ’20 12:00 uur
Schumann, Fauré

Pianokwartet Corneille

Noé Inu,i viool
Georgy Kovalev, altviool
Ella van Poucke, cello
Vassilis Varvaresos, piano

Schumann - Pianokwartet
Fauré - Pianokwartet nr. 1

 

zo 26 jan ’20
12:00 uur
  • zo 26 jan ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Celliste en rijzende ster Ella van Poucke (Dutch Musician of the Year 2012, eerste prijs International Isang Yun Cello Competition) voegt zich vandaag in kamermuziekverband.

Met zijn pianokwartet bereikte Schumann de perfectie; het ene deel is nog aanstekelijker dan het andere. Je hoort vooral Schumanns onstuimige alter ego Florestan ‘die al het toekomstige, nieuwe, buitengewone al lang van te voren vermoedt.’ Veel gespeeld, Schumann, maar zelden hoor je het eerste van Fauré. Tijd voor een prachtontdekking; Fauré verwerkte er zijn liefdesverdriet in nadat Marianne Viardot, dochter van de beroemde zangeres Pauline Viardot-García, hun verloving had verbroken.

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijke lekkernij, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.
Bij aankoop van deze serie krijgt u een Channel Classics-cd gratis!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 13:15
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie