Fotografie: Nichon Glerum
zo 1 mrt ’20 12:00 uur
Janácek, Costello/Brodsky kwartet

Ragazze Quartet & Claron McFadden, sopraan

Janácek - Strijkkwartet nr. 2 ‘Intieme brieven’
Costello/Brodsky kwartet - The Juliet Letters

zo 1 mrt ’20
12:00 uur
  • zo 1 mrt ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Méér dan een strijkkwartet,’ noemt het Ragazze Quartet zich. Terecht, de vier avontuurlijke ‘ragazze’ (meisjes) zijn zeer ondernemend.

Vandaag in de ring met de wereldberoemde Amerikaanse sopraan Claron McFadden voor Costello’s The Juliet Letters. Nog altijd schrijven mensen brieven aan Julia, ooit in Verona de wederhelft van Romeo. Bij monde van een professor worden sommige daarvan ook beantwoord... Costello zette ze op muziek. Deze brieven corresponderen prachtig met Janáceks ‘brieven’kwartet: ‘Vandaag schreef ik in tonen mijn allerzoetst verlangen neer…’ De Volkskrant over de Janácek-cd van het Ragazze Quartet: ‘*****. Fysieke, ritmische kracht die bij de Ragazze diep van binnen komt.’

Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door Channel Classics.

Verwachte eindtijd: 13:15 uur

Bekijk het Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijke lekkernij, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.

Bij aankoop van deze serie krijgt u een Channel Classics-cd gratis!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Verwachte eindtijd 13:15


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie